Final Fantasy IV i september

Gammel klassiker i ny drakt

DS-utgaven av Final Fantasy IV er snart klar for Europa.

Final Fantasy IV er manges favorittspill i den populære Final Fantasy-serien, og snart får europeiske spillere muligheten til å oppleve en nyoppusset utgave av den gamle SNES-klassikeren. Square Enix er nemlig klare med den europesike utgivelsen av spillet.

Gamle kjente.

Historien i Final Fantasy IV følger den sorte ridderen Cecil på hans reise for å gjøre bot for de syndene han begikk i kongeriket Barons tjeneste. I løpet av reisen møter han mange fargerike figurer som slår seg sammen med ham for å stoppe Barons militære ambisjoner og beskytte de fire elementkrystallene kongeriket jakter på.

Final Fantasy IV på DS har en rekke forbedringer over det opprinnelige SNES-spillet. All grafikken er nå i 3D, og flere av spillets viktigste scener har stemmeskuespill.

En annen nyhet er monsteret Whytkin. Åndemaneren Rydia får følge av dette merkelige monsteret som kan trenes opp og tilkalles i kamp. I tillegg til å spille diverse minispill for å styrke Whytkin kan du også kle ham opp og tegne på ham.

Erfaringsystemet er det samme som i originalen og kampene kjører fortsatt i sanntid med muligheten til å pause dem når du velger kommandoer. Spesialangrep kan nå overføres fra en karakter til en annen hvis du oppfyller vise krav, så hvis du vil kan du lære Cecil å sparke som en asiatisk munk eller synge som en skald.

Final Fantasy IV slippes femte september.

Siste fra forsiden