Finn din neste spillpartner her

Søker du en lagspiller eller en motstander? Prøv vår splitter nye tjeneste.

Hvem har ikke opplevd å sitte med et fengende spill der man enten kan konkurrere eller samarbeide, men ingen av vennene dine er klare for en spilløkt samtidig som deg? Du må dermed gå inn på en server fullt av fremmede, eller søke etter en tilfeldig, ukjent partner — hvis det i det hele tatt er mulig.

Spill gjennom oss

Nå har vi lansert en splitter ny tjeneste som gjør det lettere for deg å finne andre nordmenn å spille med eller mot. Her kan alle med en brukerprofil på Diskusjon.no logge seg inn og danne eller delta i et spillerom, der du selv bestemmer preferansene for spilløkten.

Kanskje vil du spille to mot to i FIFA, danne en sammensveiset lag i Battlefield 3 eller bare samarbeide om et kunstverk i Minecraft? Du kan sågar organisere en gruppe på fem for en spillkveld med League of Legend, eller en større klankamp hvor 16 spillere møtes for å kjempe åtte mot åtte. Det er kun du som setter begrensninegne hos oss.

Dermed utvider vi spillnettverket til leserne utover vennelistene på Steam, Xbox Live eller PlayStation Network. Tjenesten vår er på tvers av plattformene, og her er noe av det du kan gjøre hos oss fra og med i dag:

  • Arrangere og spille flerspillerkamper i mer organisert form (vi støtter inntil 32 i hvert rom)
  • Finne spillere som kan hjelpe deg med å fullføre konkrete oppdrag eller deler av et valgfritt spill
  • Spesifisere nøyaktig hva slags spillopplevelse du er ute etter
  • Chatte med hverandre i spillrommene
  • Bruke vår egen Mumble-server for stemmekommunikasjon mellom spillerne (mumble.gamer.no:64738)

Klikk her for å finne en partner eller motstander nå

Det å sette opp et spillerom er svært enkelt. Du fyller inn et valgfritt navn på rommet, beskriver hva formålet er, velger et spill og hvor mange som kan bli med. Dersom du velger et konsollspill vil brukernavnet på Xbox Live eller PlayStation Network automatisk komme opp slik at det er enkelt å komme i kontakt med hverandre. Dersom man velger et PC-spill vil man kunne fylle inn IP-adresse til server og passord som blir synlig for alle deltakerne.

Vi har også en rekke planer videre for denne tjenesten, som for eksempel lister over hvem du har spilt med, mulighet til å legge dem til i vennelister, melding om hvem som meldte seg på et spillrom uten å møte opp i selve spillet. Vi ønsker også å la brukerne vurdere hverandre enten man opplevde motstanderen som ekstra hyggelig eller usportslig.

Vinn t-skjorter

Les også
Anmeldelse:

Vi deler ut 20 Gamer.no-t-skjorter blant tilfeldige brukere som oppretter spillerom den neste uka, og vi setter også stor pris på tilbakemeldinger på hvordan denne tjenesten kan videreutvikles i tiden fremover.

Man vil til en hver tid finne tjenesten på forsiden til Gamer.no eller gjennom menyen til høyre på Gamer's Paradise.

Klikk her for å finne en partner eller motstander nå

Les også: Er du klar for årets Gamer's Paradise?

Siste fra forsiden