Finn frem din onde side

Darkspawn Chronicles på vei til Dragon Age: Origins.

Biowares Dragon Age-serie har vært så mye i medias søkelys i det siste at man lett glemmer at serien bare har eksistert i litt over et halvt år. Etter Dragon Age: Origins imponerte oss stort i novemeber har Bioware allerede levert flere stykker nedlastbart innhold, til og med en fullstendig utvidelse i Dragon Age Origins: Awakening.

Fra Darkspawn Chronicles

Nå kan suksessutviklerne melde om at enda en pakke med nedlastbart innhold er på vei: Darkspawn Chronicles. Her tar vi for første gang de onde Darkspawns side, i disse ekstraoppdragene tar man kontroll over en Hurlock Vanguard. Det er din jobb å bistå dragen Archdemon, gjennom å ta kontroll over både gigantiske troll og skremmende Shrieks og legge Denerim i grus.

Darkspawn Chronicles er satt til en alternativ virkelighet, hvor den unge Grey Warden-en man spiller i Origins dør i overgangsritualet. Nå er det Alistair som er byen Denerims eneste beskytter, og han er motstandsstyrkens øverste leder.

Pakken vil koste 400 Microsoft-poeng på X360, og 400 Bioware-poeng på PC, og gjøres tilgjengelig den 18. mai. PS3-versjon følger antakeligvis senere.

Les også:Mer Dragon Age om ett år
Les også:Vend tilbake til Ostagar over nyttår
Les også:Anmeldelse av Dragon Age: Origins


(Kilde: Bioware)

Siste fra forsiden