FlatOut krasjer videre

Empire og Bugbear har kommet en offisiell kunngjøring av FlatOut 2, som skal lanseres til neste år.

Det adrenalinfylte racingspillet FlatOut har til nå vært en rimelig stor suksess for Empire og Bugbear, og i følge den offisielle kunngjøringen av FlatOut 2, har originalen solgt over 600000 kopier så langt. Etterfølgeren skal etter planen lanseres i første halvdel av 2006, og kommer til de samme plattformene som forgjengeren kom til (altså PC, PS2 og Xbox).

FlatOut 2 bygger på en oppgradert spillmotor som gjør krasjene enda mer spektakulære, og videreutviklet fysikk som sikrer mer realistiske ødeleggelser. Denne gangen loves vi over 2000 forskjellige og fullstendig ødeleggbare objekter. Som før får vi nitro-bonus for å krasje i ting, og det å ødelegge motstanderbiler belønnes enda mer i toeren.

Selvfølgelig kan vi også se frem til nye baner og miljøer, samt nye biler. Denne gangen blir det mulig for spilleren å eie flere biler samtidig, og han kan veksle mellom disse etter som det føles hensiktsmessig. Alle versjonene kommer med flerspillermuligheter - på PC og Xbox kan opp til åtte spillere kjempe mot hverandre over nettet, og på PS2 kan opp til seks spillere gjøre det samme.

De som koste seg med de forskjellige "rag doll"-lekene i originalen kan forresten se frem til 12 nye moduser, som kan spilles både alene og sammen med andre. For mer informasjon om spillet kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden