Flere Prince of Persia-skjermbilder

Alles yndlingsprins skal i ilden for fjerde gang siden det legendariske førstespillet, og ser ut til å holde koken oppe. Ubi Soft Montreal og Jordan Mechner, mannen bak det originale Prince of Persia-spillet, skal samarbeide om tittelen, som satser på å bringe førsteklasses eventyr-action til massene.

Prince of Persia: Sands of Time er en videreutvikling av de tidligere Prince of Persia-titlene. Til tross for flott grafikk og spenstig 3D, har spillet mye av den samme stilen som de to første spillene hadde for mange år siden.

På grunn av at prinsen har muligheten til å faktisk kontrollere tid, kan han spole tiden tilbake om han feiler. Han kan også spole fremover for å se hva som vil skje sekunder frem i tid. Det er nesten som en slags hurtiglagring, pluss en liten juks for å se hvilke fiender du har i vente. Også i dette spillet har en laget en variant av Matrix. Spillet kommer til PC, Xbox, GameCube og PlayStation 2 og skal være i handelen i god tid før jul. Foreløpig ligger det an til en PC- og PlayStation 2-lansering 21. november. Datoen for de andre plattformene er ikke kunngjort.

Siste fra forsiden