Flere sprell fra kaninmonstrene

Spill med rompa

Ubisoft har offentliggjort Rayman Raving Rabbids TV Party, det tredje spillet om de rabiate kaninene.

For kort tid siden slapp Ubisoft et parfilmklipp som viser de hissige kaninmonstrene deres leke seg med fjernsyn og Wii-balansebrettet. Nå har de offentliggjort spillet disse filmene handler om, og ikke overraskende er det et nytt festspill til DS og Wii.

I Rayman Raving Rabbids TV Party invaderer kaninmonstrene fjernsynets verden. De erstatter de vanlige programmene med merkelige parodier på velkjente populærkulturelle fenomen, og har både sitt eget show, egne filmer, og reklame.

Uvanlig slalåmvariant i Raving Rabbids 3.

For å drive de små monstrene ut av TV-en må de beseires i en rekke minispill. Denne gangen er det over 65 forskjellige spill basert på TV og film. Ubisoft lover nye og morsomme måter å spille på, inkludert nye måter å bruke Wiimoten, og støte for Wii-balansebrettet.

Ubisoft-sjef Yves Guillemot forteller i en pressemelding at utviklerne har funnet interessante bruksområder for balansebrettet:

– Å inkludere støtte for balansebrettet var en stor inspirasjonskilde for utviklerlaget vårt, og jeg lover at du får se Wii-balansebrettet brukt på overraskende måter.

Ifølge pressemeldingen ber noen av minispillene deg om å plante baken på brettet for å styre med rumpa.

Rayman Raving Rabbids TV Partys flerspillerdel lar opp til åtte stykker spille, selv om bare fire kan delta om gangen. Det loves at du får muligheten til å sabotere for andre spillere på ulike måter. Hvis du vil ha litt redeligere spilling er det også inkludert en samarbeidsmodus for to spillere.

Ubisoft håper å ha Rayman Raving Rabbids TV Party i butikkhyllene til jul.

Siste fra forsiden