Flerspiller i B.C. 2

I et intervju med nettstedet Eurogamer forteller Intrepid at de allerede er i gang med å planlegge etterfølgeren til B.C.

B.C. er et ambisiøst rollespill til Xbox, hvor du spiller lederen av en stamme hulemennesker og må sørge for at stammen overlever i en svært fiendtlig forhistorisk verden. Spillet skal etter planen komme ut senere i år, men det faktum at det ikke er ferdigutviklet enda har ikke hindret utviklerne i Lionhead-selskapet Intrepid Games å legge planer for en etterfølger.

Denne etterfølgeren vil, i følge Intrepid, bli en fantastisk flerspilleropplevelse og inneholde en rekke nye elementer som ikke utviklerne har tid til å integrere i det kommende B.C.-spillet. Intrepid har nemlig en lang ønskeliste med ting de vil ha med i B.C., men som må vike for at spillet skal kunne rekke å bli utgitt innen en rimelig tid.

Vi må innrømme at tanken om et flerspillerspill hvor hver spiller får ansvaret for sin egen stamme med jegere og sankere høres svært tiltrekkende ut, men samtidig er vi naturligvis klar over at en slik etterfølger ikke vil komme på en lang stund, og vil i tillegg være avhengig av om B.C. blir en suksess eller ikke.

Siste fra forsiden