fnatic trekker seg fra StarSeries-finalen

Det danske Counter-Strike-laget må samle troppene.

Etter å ha kommet på en delt andreplass i sjette sesong av SLTV StarSeries var Fnatics Counter-Strike: Global Offensive-lag kvalifisert til finalen i Kiev i begynnelsen av juli.

Nå melder danskene at de trekker seg fra turneringen.

– Vi føler et behov for å samle troppene, og finne en konsistent strategi for fremtiden med tanke på lagets struktur og spilltaktikk, skriver lagleder i en uttalelse følge HLTV.org.

Manglende resultater

Fnatic var et av de siste Counter-Strike lagene som byttet fra 1.6 til Global Offensive. Etter stor suksess i den originale utgaven av spillet, har prestasjonene til det danske laget variert. De manglende toppresultatene har ført til hyppige utskiftninger i spillerstallen, uten at dette har bedret situasjonen.

– Vi kommer fra en intens periode, som til tider har vært ganske humpete med mange oppturer og nedturer, står det skrevet i uttalelsen.

Gårsdagens utsagn har ført til spekulasjoner om flere utskiftninger av spillere. Fnatics forrige offline-turnering var DreamHack Summer, hvor de falt fra allerede i gruppespillet etter et overraskende tap mot det svenske laget Lemondogs.

Flere lag har trukket seg

Fnatic er ikke det første laget som trekker seg fra StarSeries-finalen. Det tyske laget /10/ har allerede trukket seg fra turneringen på grunn av mangel på spillere.

Publikum kan likevel forvente spennende kamper mellom lagene NiP, Na`Vi, ESC Gaming og Virtus.pro, som skal kjempe om en premiepott på over 80 000 kroner.

Fnatic vil fremdeles delta på Raidcall EMS One Finals denne helgen.

Les også: NiP-Gaming tok nok en DreamHack-seier
Les også: Nå skal Counter-Strike-spillerne dømme hverandre

Siste fra forsiden