Følg finalen i vår League of Legends-turnering klokka 22

I kveld skal det hele avgjøres!

Oppdatering: På grunn av forsinkelser og mange deltakere spilles finalen mandag 14. oktober klokken 22:00.

Søndag var det klart for vår første åpne League of Legends-turnering, som vi arrangerer i samarbeid med GamersLeague.no.

Som med Dota 2-turneringen tidligere i høst er fokuset å dra i gang en konkurranse for alle norske lag og vennegjenger som ønsker å måle sine ferdigheter mot resten av landet. 53 påmeldte lag skapte en spennende og morsom søndagskveld.

GamersLeagues egen «LiquidN0va» tok seerne gjennom kampene, og publikum fikk se en kamp fra hver runde. Resultatene tikket inn på turneringssiden etterhvert som kampene ble ferdige.

Les også: Vår seerguide til League of Legends

Etter fem morsomme runder var det hele avgjort: Aposis Gaming og Piss meg i øret møtes i finalen, og du kan du følge kampen fra klokken 22:00 i videovinduet under.

Premien til vinneren er gratis adgang til en innskuddsturneriing som vi skal arrangere senere. Avgiften for å delta i den kommende turneringen går uavkortet til en premiepott.

Flere turneringer på vei

Både denne League of Legends-turneringen og den forrige Dota 2-cupen setter an tonen for det som skal bli en høst og vinter med jevnlige, uformelle turneringer. Målet med disse turneringene er ikke å dele ut premier i hytt og gevær, men heller å invitere til tevlinger i de mange spillmiljøene som vi vet eksisterer over hele landet. Fokuset er på ferske klaner og lag, samt semi-profesjonelle.

Vi tar gjerne imot innsill fra både seere og spillere, og har allerede bedt leserne om å stemme frem hvilke spill de ønsker å se turneringer i. Så snart den pågående FIFA 14-turneringen er over, kommer vi til å fortelle litt mer om hvilke planer vi har for semi-profesjonelle konkurransespillere i Norge.

Siste fra forsiden