Følg StarCraft II-kvalifiseringen vår

Vi streamer kampene live.

Oppdatering: Tirsdagens sending er ferdig. Det ble spilt helt fram til kvartfinalene, og på onsdag sender vi de gjenstående kampene fra klokka 20:00.

Tirsdag kveld braker andre kvalifiseringsrunde i vår landsomfattende StarCraft II-turnering løs. Fire sluttspillsfinalister skal kåres, men må forberede seg på en durabelig kampkveld. I skrivende stund er det hele 62 påmeldte deltakere, så vi venter oss en god del heftige slag.

Se oversikt over alle kampene her.

Blir man slått ut i kveld, eller må besøke bestemor i stedet, er det ingen grunn til å fortvile; vi arrangerer to kvalifiseringsrunder til der man kan prøve seg igjen. Disse finner sted 11. og 15. oktober til samme tid.

Se kampene her

Slik de gjorde under forrige kvalifiseringsrunde kommer Gamersleague.no til å vise liveoverføring fortløpende fra og med klokken 20:00 i kveld. Kampene blir kommentert av Tom-Egil «Hoppeh» Fossåskaret, og kan sees her:

I morgen er det også duket for de første kvalifiseringsrundene i de lagbaserte turneringene i League of Legends og Counter-Strike: Global Offensive. Klarer du å karre sammen et lag på fem mann til ett av de to spillene er det bare å melde seg på.

Siste fra forsiden