Tie-break i Telenorligaen / Counter-Strike: GO

Følg tie-break-kampene i Telenorligaen

Søndag ble det avgjort hvem som måtte ut i kvalifiseringskamp mot fjerdeplass i andredivisjon.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no
  1. SLIK SPILLES DAGENS KAMPER

14:00 - DeToNator.EU mot demise.no
17:00 - demise.no mot Celestial
20:00 - Celestial mot DeToNator.EU

Alle kampene spilles i et best-av-tre-format.

Klokken 14:00 på søndag skytes de siste og avgjørende kampene i Telenorligaens seriespill i gang. Tre lag havnet etter endt seriespill likt i poeng, rundeforskjell og innbyrdes, og måtte derfor ut i tie-break.

Demise, Celestial Gaming og DeToNator.EU skal ut i et nervepirrende tre-veis oppgjør, hvor alle lagene møter hverandre i best-av-tre-kamper. Laget som gjør det dårligst i dagens oppgjør ender dermed opp på kvalifiseringsplassen i ligaen. Leder i Telenorligaen, Tor-Steinar Nastad Tangedal forklarte i en tidligere artikkel hva som skjer om lagene ender opp likt etter dagens kamper.

– Om det blir likt etter best-av-tre-oppgjørene kjører vi mest sannsynlig best-av-en, deretter knivrunder før vi avslutter med beer pong om det enda ikke er avgjort, fortalte han spøkefullt.

Oppgjørene sendes desverre ikke av TV 2 eller Gamer.no, men Twitch-brukeren smn_ streamer oppgjøret mellom DeToNator.EU - Demise, og Demise mot Celestial »

Tror Celestial må ut i kvalifisering

Simen «warclOwn» Aas Henriksen tror Celestial må ut i kvalifisering.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Ekspertkommentator i Telenorligaen, Simen «Warclown» Aas Henriksen, kunne fortelle følgende da det ble annonsert at lagene skulle ut i tie-break.

– Hvorfor tror du Celestial vil gjøre det dårligst?

– Tror Celestial kommer til å komme dårligst ut av tie-breakeren. Demise mot DeToNator kan bli en god kamp, men til syvende og sist tror jeg ikke det resultatet vil ha noe å si.

– Celestial tapte sin kamp mot DeToNator. De slo dog Demise, og man kunne kanskje tenkt at det derfor blir jevnt. Men jeg tror at Demise klarer å "up their game" før tie-breakers. Men selvsagt spennende om Celestial klarer å motbevise meg, fortalte Henriksen.

Siste fra forsiden