Football Manager-anmeldelse på vent

Venter på oppdatering

Anmeldelsen av Football Manager 2009 er ikke langt unna.

Fredag lanseres Football Manager 2009 til PC og PSP her til lands. Gamer.no har allerede testet en anmelderkopi en god stund, og opplevde mange oppturer og nedturer i forskjellige ligaer.

Du kan spille kamper i 3D i det neste Football Manager.

Likevel har vi valgt å vente med anmeldelsen. Spillet har en del grove feil, slik som at altfor mange spillere pådrar seg langtidsskader – hele tiden. Dette og flere andre småfeil skal fikses i en oppdatering som blir tilgjengelig fredag. Denne blir automatisk lastet ned for de som velger å aktivere spillet via Steam.

Vi vil gjerne vurdere spillet med denne oppdateringen, før vi forteller dere hva vi synes. På den måten anmelder vi det samme spillet som dere kommer til å spille – ikke det som faktisk er en uferdig utgave.

Hvis alt går etter planen kan du lese vår endelig dom i løpet av fredagen her på Gamer.no.

En av de største nyhetene i det nye Football Manager blir at kampmotoren blir i full 3D. Dermed kan du få et enda mer realistisk innblikk i hvordan spillerne dine oppfører seg. Videre loves vi en dypere mediefunksjon, der journalister faktisk husker hva du sier på pressekonferanser.

Treningsdelen er utvidet, slik at du kan pålegge spillere ekstratrening for å lære dem spesialegenskaper som finter og supre frispark. Interaksjonen med styret skal ha blitt bedre, samt at du har bedre kontakt med assistenttreneren din under kampene. Du kan også spille som kvinnelig manager i Football Manager 2009.

Siste fra forsiden