Bitfix Gaming satser etter opprykket

– For at målene skal oppnås må vi ofre en del moro på fritiden

Bitfix Gaming og Vebjørn «DrolsuM» Drolsum er klare for 1. divisjon, og har tydelige mål for vårsesongen i Telenorligaen.

Valve/Privat/montasje Gamer.no

DISSE SPILLER FOR BITFIX GAMING

Vis mer

Vebjørn «DrolsuM» Drolsum
Aleksander «ForfA» Forfot
Daniel «dtj-» Tharaldsen
Mikael «Creeping» Johansen
Carl-Johan «KALLE» Fisk

Etter endt sesong i 2. divisjon i Telenorligaen står Bitfix Gaming med 24 poeng fordelt på åtte seire og ett tap. Med det er laget klart for 1. divisjon i vår, og ønsker virkelig å satse hardt videre.

Laget spilte under sesongen som Infurity, men ble på slutten av sesongen kontaktet av Terje Græsli, som er leder i Bitfix Gaming. Græsli sier at de kom i kontakt med laget siden de var interesserte i en spiller som de hadde.

– «Creeping» spilte 2. divisjon for oss tidligere, et lokalt talent vi har veldig stor tro på. Han ble kontaktet av daværende Infurity om å spille i 1. divisjon for dem kommende sesong. Spilleren involverte meg tidlig som rådgiver, og vi to ble enige om å prøve å få med de fire andre på Infurity inn i vår organisasjon. Vi er veldig glade for at vi for fortsette å støtte «Creeping», og ikke minst stolte over å ha fått med de fire andre spillerne inn i vår organisasjon.

Græsli sier at de ønsker å støtte laget med reiser til forskjellige turneringer, og å gi dem rom til å fokusere på det som betyr mest, altså å spille Counter-Strike.

– Jeg tenker noe av det viktigste organisasjonen kan bidra med er å skape trygghet hos spillerne ved at de blir satset på over en lengre periode. Vi må også gjøre hva vi kan for å legge til rette best mulig for dem før og underveis i sesongen.

Må ofre moro på fritiden

Vebjørn «DrolsuM» Drolsum håper å nå sluttspillet i vårsesongen.
Privat

Vebjørn «DrolsuM» Drolsum sier til Gamer.no at målet for neste sesong allerede er å nå sluttspillet, men vet at det blir tøft.

– Vi vet at noen av kampene kan bli harde, siden nesten alle lagene i divisjonen kommer til å bytte spillere. Det er mange gode enkeltspillere der ute som kan lage kaos, sier Drolsum før han legger til.

– For at målene skal oppnås må vi få inn faste rutiner på treninger, og ofre en del moro på fritiden, og generelt spille mye. Jeg tror det skal gå fint med denne lagoppstillingen. Med mindre det er noe veldig galt som skjer skal vi klare jobben i spillet, og da er en topp 4-plassering godt innenfor rekkevidde.

Sluttspillet i vårsesongen er lagets kortsiktige mål. Drolsum sier at de også har langsiktige mål som de ønsker å se videre på etter sesongen i ligaen har startet.

– Innad i laget har vi pratet litt om å delta på to til tre turneringer neste år, vi har også pratet om at vi kanskje reiser på Copenhagen Games. Utover det så satser vi på å holde sammen og bli så gode vi kan bli. Hvilke andre turneringer det blir er usikkert siden vi ikke har diskutert det enda.

Flere av spillerne er mindre kjente for følgere av Telenorligaen. Drolsum utdyper litt om hver spiller, og nevner en del styrker.

Les også
Det blir ikke noe Fortnite-VM i år

– Jeg er lagets «entryfragger». Jeg elsker å gå først inn i kampen og ta styringen. «ForfA» elsker å terge motstanderne, så da var det naturlig at han får «lurker»-rollen i laget, stabil og rolig type som spiller jevnt bra. «dtj-» er lagets AWPer, og har faktisk bare spilt Counter-Strike siden mars 2015, sier Drolsum før han fortsetter.

– «KALLE» er lagets taktiske leder, og det er han som tar styringen underveis i kampene. Har spilt Counter-Strike siden 2004. «Creeping» har en mer fri rolle i laget, og er det nye tilskuddet, sier Drolsum avslutningsvis.

Siste fra forsiden