Forbedret DS på vei?

Computer and Video Games forteller at det ser ut som vi snart får en ny versjon av Nintendo DS.

I følge Computer and Video Games, som har plukket opp rykter som visstnok stammer fra det nyeste nummeret av spillbladet Famitsu, jobbes det med en ny bærbar konsoll som skal lanseres i Japan den kommende våren. Det spesifiseres ikke hva denne konsollen er, men det fortelles at det ikke er en ny konsoll, men en forbedret utgave av en eksisterende bærbar konsoll.

Det er imidlertid ikke snakk om noen radikale endringer - den nye modellen skal i følge ryktene kun være en slags SP-versjon av den opprinnelige konsollen, med forbedret design og muligens også forbedret funksjonalitet (hva dette eventuelt går ut på vet vi ikke). Japanske forhandlere ser ut til å være sikre på at det er snakk om en ny versjon av Nintendo DS.

At Nintendo DS vil komme i en ny utgave høres ikke helt usannsynlig ut, og Computer and Video Games peker på en kommentar Nintendo of America-guruen Reggie Fils-Aime kom med i fjor. Han sa de startet å undersøke hvordan de kunne forbedre den visuelle designen på Nintendo DS allerede samtidig som den ble lansert.

Siste fra forsiden