Forhistoriske Tork til aksjon

Tork: Prehistoric Punk er et actioneventyr hvor spilleren får rollen som Tork, en fryktløs huleboer med magiske krefter.

Tork er ikke noen gjennomsnittlig huleboer. Ikke bare har han et utrolig teit navn (unnskyld til eventuelle Torker blant leserne), men han kan også skryte av magiske krefter som tillater ham å reise i tiden og forvandle seg til andre vesener.

For øyeblikket vet vi ikke nøyaktig hva som har gått galt, men resultatet av dette er i alle fall at Tork må legge ut på en reise for å redde faren sin. Denne reisen foregår på 13 brett i tre ulike tidsaldre; forhistorien, middelalderen og den futuristiske maskinalderen.

På vei gjennom disse aldrene vil Tork få nye egenskaper og angrepsformer, lære seg nye triks og plukke med seg massevis av "power-ups". Han vil måtte kjempe mot dinosauer, naturkatastrofer (som jordskjelv og tornadoer) og en hel haug annet, inkludert flere farlige sjefsmonstre.

For å hjelpe seg i kampen mot alle disse farene kan Tork forvandle seg til en rekke andre vesener, slik som en hardtslående yeti, et tungt armert beltedyr og et flygeekorn. Ubisoft håper at spillet vil appellere til både yngre og eldre spillere, og mener det er et av få actionspill som passer for unge spillere.

Tork: Prehistoric Punk skal lanseres til Xbox i november.

Siste fra forsiden