Forsinkelser og utgivelsesdatoer

Battlefield 2 har blitt forsinket, mens flere spill, inkludert Pariah, Empire Earth 2 og TimeShift, har fått utgivelsesdatoer.

I følge Electronic Arts sitt nyeste skriv til investorene sine, har Battlefield 2 blitt utsatt til det første kvartalet av forretningsåret 2006, som for Electronic Arts sin del vil si tiden mellom april og juni i år. Tidligere var det forventet at spillet skulle komme ut i mars. Dermed ser det ut til at vi må vente litt til før vi teste denne etterlengtede etterfølgeren.

Et annet spill som er utsatt er Heuristic Park sitt actionrollespill Dungeon Lords. Egentlig var planen at dette lovende spillet skulle blitt utgitt i februar, men nå har utgiveren DreamCatcher Games kunngjort at den verdensomspennende utgivelsesdatoen er satt til 20. april. DreamCatcher forteller at vi vil få både enspiller- og flerspillerdemoer av Wizardry-skaperen D. W. Bradley sitt nyeste epos i tiden rundt lanseringsdatoen.

Groove Games har nå kunngjort at Digital Extremes nye førstepersons skytespill, Pariah, vil komme på markedet verden over den 3. mai. Det er knyttet store forventninger til dette spillet, som utgiveren selv tror blir det neste skytespillet alle "må ha". Med tanke på at Digital Extremes har svært god erfaring innenfor sjangeren er det lett å forstå hvorfor folk gleder seg til spillet.

Et annet førstepersons skytespill som ser temmelig spennende ut er TimeShift, fra Atari og Saber Interactive. Spillet (som tidligere var kjent under tittelen Chronos) lar deg manipulere selve tiden, og du kan blant annet sette verden rundt deg på pause eller "spole" tiden tilbake. Atari har nå kunngjort at TimeShift skal lanseres i oktober.

Til sist kan vi fortelle at Vivendi sin onlinebutikk har satt 26. april som utgivelsesdato for Empire Earth 2, et sanntidsstrategispill vi må innrømme at vi gleder oss veldig til. Vi nordmenn ser ut til å måtte vente tre dager ekstra, men det burde vi strengt tatt klare. Hvis du er utålmodig kan du imidlertid ta en liten titt på noen nylanserte videofilmer fra spillet, som du finner her:

Siste fra forsiden