Første detaljer om NFS: Carbon

Her er litt tidlig informasjon om det kommende spillet i Need for Speed-serien fra EA.

Need for Speed: Carbon ble kunngjort på E3, men vi fikk svært lite informasjon om spillet. Nå har Eurogamer og Computer & Video Games skrapt sammen noen detaljer fra diverse artikler i blader fra Storbritannia og USA. Spillet skal visstnok foregå i og rundt Carbon Canyon i California, hvor folk med litt for raske biler og litt for lite vett gjerne samles for å se hvem som kan sette seg selv og andre i fare på mest mulig spektakulær måte.

NFS: Carbon ser ut til å komme med flere elementer fra både NFS: Underground og NFS: Most Wanted, og skal tilby både heftige politijakter og en opplevelse av å bygge opp gjengen din til å bli beryktet på landeveien. De ulike gjengmedlemmene vil alle ha unike egenskaper; noen vil være bedre til å kjøre konkurrenter av veien, mens andre for eksempel er eksperter på "slipstreaming".

I følge rapportene kommer spillet med tre store spillområder, hvor du må prøve å vinne kontrollen over syv territorier som hvert bringer med seg spesielle bonuser. Dette foregår selvfølgelig ved hjelp av racing, og for å hjelpe deg kommer spillet med mellom 50 og 100 biler (hvilke fabrikanter og modeller spillet inneholder vet vi imidlertid ikke).

Spillet kommer til Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PS2, Xbox, PSP og PC. Flere detaljer er ventet i løpet av relativt kort tid, etter som lanseringen skal foregå denne vinteren.

Siste fra forsiden