Første glimt av The Crossing

Studioet bak Dark Messiah of Might & Magic jobber med The Crossing, som de mener vil skape en helt ny sjanger.

Det franske spillselskapet Arkane Studios fikk mange tilhengere etter Arx Fatalis, et svært hyggelig rollespill som lånte mange elementer fra den klassiske Ultima Underworld-serien. Det var imidlertid det nylig lanserte Dark Messiah of Might & Magic som gjorde at verden fikk øynene opp for denne spillutvikleren, og nå er det klart at studioet jobber med et nytt spill.

Dette heter The Crossing, og skal i følge et videoshow på nettstedet 1UP være et førstepersons skytespill. The Crossing benytter seg av Source-motoren, og med seg på laget har Arkane fått mannen som var ansvarlig for "art direction" i Half-Life 2.

The Crossing beskrives som en revolusjonerende blanding av enspiller og flerspiller, og om Arkane lykkes med det de prøver på, kan de risikere å skape en helt ny sjanger. Selv beskriver de spillet som et "crossplayer FPS".

For øyeblikket er dette alt vi vet om The Crossing, men hvis du vil ha et lite glimt av hvordan spillet fungerer kan du se videoshowet på 1UP. Det fortelles også at spillet vil være hovedhistorien i det neste nummeret av Games for Windows, så det tar nok ikke så lang tid før de første detaljene dukker opp på nettet.

Siste fra forsiden