Første gløtt av Bethesdas Brink

Splash Damage og Bethesda samarbeider om å gi oss futuristisk skyteaction, og har sluppet en fersk teaser.

Nå som E3-messen nærmer seg med stormskritt dukker det ikke uventet opp en del kortfattede forhåndslanseringer, som vi utvilsomt vil få høre mer om i løpet av messen. En av disse er et samarbeid mellom Fallout 3-skaper Bethesda Softworks og utvikleren Splash Damage, som stod bak Enemy Territory: Quake Wars.

Brink er navnet på spillet, som ut fra den kortfattede videoen å dømme har et science fiction-tema og handler om en døende planet. I bakgrunnen høres skyting, som et lite hint om hva vi har i vente.

Fint lite annet er kjent om spillet, men RockPaperShotgun hevder å vite at det dreier seg om et førstepersonsskytespill med fokus på flerspiller, noe som gir mening med tanke på Splash Damages tidligere erfaringer.

Spillets hjemmeside er allerede oppe og går. Den inneholder ingen ren tekstlig informasjon, men har et bakgrunnsbilde som kan gi noen flere hint om spillet. Vi kan blant annet skimte et angrep på et havneområde med containere som raser ut i sjøen og soldater som rappellerer fra helikoptere. I bakgrunnen skimtes den mystiske bygningen The Arc som også nevnes i teaseren.

Spillet skal slippes våren 2010 til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Se teaseren hos Gametrailers under.

Siste fra forsiden