Forsvar grottene dine i Dungeon Defenders II

Trendy har gitt opp MOBA-ideene og annonsert en skikkelig oppfølger.

Første skjermbilde fra Dungeon Defenders II.
Trendy Entertainment

Trendy Entertainment, utviklerne bak det glimrende action/tårnforsvarspillet Dungeon Defenders, har endelig annonsert spillets oppfølger. Opprinnelig hadde de tenkt å lage et spill i MOBA-sjangeren, litt som League of Legends og Dota 2, men for en tid tilbake ombestemte de seg og jobber nå med et spill som skal være langt mer trofast mot originalen.

Utvikleren forteller at de har tatt en grundig titt på originalspillet og kommet frem til hva spillet gjorde godt, hva de vil ha mer av og hva som må forbedres.

På dette tidspunktet har de ikke særlig mye mer å fortelle om det nye spillet, men de har gitt oss en annonseringsvideo som viser at hovedkonseptene og den fargerike grafikkstilen fra originalen er beholdt. Du kan se videoen under artikkelen.

I originalspillet måtte fire helteskikkelser styrt av mennesker kjempe for å forsvare ulike miljøer mot invaderende vederstyggeligheter, og et av de viktigste hjelpemidlene deres var ulike typer forsvarstårn som de kunne bygge.

Trendy understreker at de vil forsøke å involvere spillmiljøet på et svært tidlig tidspunkt, og inviterer alle som har ideer og tanker rundt oppfølgeren å ta kontakt. De planlegger også å røpe mer om spillet sitt i kommende bloggposter på det offisielle nettstedet.

Mens du venter kan du lese vår anmeldelse av originale Dungeon Defenders, der spillet stakk av med karakteren åtte.

Les også: Anmeldelse av Orcs Must Die

Siste fra forsiden