Fortnite - Chapter 3

Fortnite Chapter 3 introduserer Spider-Man og et flunkende nytt kart

Battle royale-spillet har fornyet seg igjen.

Det andre kapittelet i Fortnite-historien, som begynte med at spillet forsvant inn i et sort hull, er ferdig. Mandag åpnet Epic dørene for Fortnite Chapter 3, med haugevis av endringer for spillere å kaste seg over.

Fortnite Chapter 3 gir spillere muligheten til å skli på rumpa.
Epic Games

Først og fremst introduserer den nye sesongen et helt nytt kart. Øya fra kapittel to er borte, og inn kommer nye områder å utforske – som for eksempel snødekte Greasy Grove, tropiske Sanctuary eller Chonker's Speedway i ørkenen.

Av andre nyvinninger har Epic introdusert muligheten til å både svinge rundt i Spider-Man-stil og å skli. Apex Legends-spillere bør kjenne igjen sistnevnte funksjon, som setter fart på ting når man skal nedoverbakke. Senere i sesongen kommer også nye værfenomener, som tornadoer og lyn og torden.

Videre kan man ta med vennegjengen på camping i Chapter 3. Ved å slå opp telt kan spillere på samme lag både gjenvinne helse og lagre opptil tre våpen eller andre gjenstander, som de deretter kan hente ut igjen i senere kamper.

Nye væreffekter introduseres senere i sesongen.
Epic Games

Alle som vinner kamper får utdelt en krone til bruk i neste kamp. Spillere som har på seg krone tjener opp flere erfaringspoeng, men til gjengjeld lyser man opp omgivelsene rundt seg så det blir lettere får motspillere å få øye på deg.

Spider-Man dukker også opp i det nyeste sesongpasset for Fortnite. De som kjøper passet kan låse opp edderkoppkostyme, samt en haug med andre figurer og annen kosmetikk.

En ny Final Fantasy XIV-utvidelse står for døren.
Square Enix forventer enorm pågang for Endwalker »

Siste fra forsiden