Fortnite - sort hull

Fortnite er borte

Epic Games skrur gjerne både spenning og dramatikk opp på fullt nivå i forbindelse med lanseringen av nye Fortnite-sesonger. For avslutningen av sesong ti har utvikleren riktignok overgått alt som har skjedd tidligere, og spillet er rett og slett borte.

Søndag kveld samlet Fortnite-fans over hele verden seg i spillet for å oppleve slutten på Season X, passende kalt «The End». Der ble de først vitne til en rakettoppskyting, etterfulgt av et voldsomt fyrverkeri før alt plutselig gikk i svart.

Absolutt hele Fortnite – kartet, spillerne, bussen, hovedmenyen og til og med spillets kontoer på sosiale medier – ble svelget av et stort hull. Det eneste som møter spillere som logger seg på nå er synet av hullet, samt en knapp merket «Exit». I skrivende stund er det ikke lenger mulig å spille Fortnite.

Venter i spenning

Mens opplegget uten tvil er dramatisk kan vi trygt konstatere at dette ikke er slutten for Fortnite – selv om store endringer mest sannsynlig er på vei. Før eller siden vil Epic skru på lyset igjen, og fansen har ingen planer om å gå glipp av hendelsen. Akkurat nå sitter mange hundre tusen og følger direktesendingen av hullet på Twitch, YouTube, Twitter og via spillklienten selv.

Når noe kommer til å skje, og hva som faktisk vil skje, er enda uvisst. En lekkasje fra App Store i Italia ser ut til å antyde at spillet vil vende tilbake med tittelen Fortnite Kapittel 2 og et helt nytt kart.

Uansett hva som skjer er det ingen tvil om at dette er stort for både spillet og for hærskaren med fans som lurer på hva i alle dager det er som foregår. Vi følger hendelsen og oppdaterer med mer informasjon så snart noe dukker opp.

Vi vet allerede litt om den neste Fortnite-sesongen.
Spillet introduserer blant annet datastyrt motstand i battle royale-kampene »

Siste fra forsiden