Fortnite - Reload

Fortnite gjør stor suksess med ny modus

TLDR

  • Fortnite har introdusert en ny battle royale-modus kalt Reload, en variant av Call of Duty: Warzones Resurgence-modus.
  • Umiddelbart etter lanseringen nådde Reload over en million samtidige spillere, og står noen dager senere fortsatt som den mest populære modusen i Fortnite.
  • Reload lar 40 spillere kjempe om seieren på et mindre kart, der man vender tilbake etter døden så lenge man har minst én lagkamerat i live.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Fortnite rullet i helgen ut en ny battle royale-modus kalt Reload. Dette er spillets variant av den mer frenetiske Resurgence-modusen fra Call of Duty: Warzone, og fans har kastet seg over med stor iver.

Bare en halv time etter lanseringen hadde Reload nådd en million samtidige spillere. Spillertallet var nesten dobbelt så stort som hva tradisjonell battle royale og Zero Build hadde til sammen på daværende tidspunkt.

Pågangen holdt seg gjennom helgen og Reload er fortsatt den mest populære modusen i Fortnite akkurat nå. Epic skal ifølge ryktene ha planer om å utvide, med muligheten til å spille som både duo og trio angivelig på vei.

I Fortnite Reload får 40 spillere, foreløpig kun i lag på fire, kjempe om seieren på et mindre kart. Akkurat som i Call of Dutys Resurgence vender man kjapt tilbake til slagmarken om man dør, så lenge man har minst én lagkamerat i live. Vinnerlaget er det som står igjen til slutt.

Den mer hurtigspilte modusen funket bra for Warzone, og dermed er det kanskje ikke så overraskende at den også gjør det stort i Fortnite. Settingen har trolig også hjulpet på. Modusen utspiller seg nemlig på klassiske steder fra Fortnite-historien, som Tilted Towers og Retail Row. Klassiske våpen er også med, inkludert Tactical Shotgun, Rocket Launcher og Bolt-Action Sniper Rifle.

Higen etter å vende tilbake til Fortnites glansdager er enorm, noe som ble bevist ettertrykkelig da 44 millioner spillere hev seg på Fortnite OG i høst.

LES OGSÅ: Nyversjonen av Prince of Persia: The Sands of Time kommer nå først i 2026 »

Siste fra forsiden