Fortnite Chapter 2 - Season 3

Fortnite står under vann i spillets nyeste sesong

Aquaman er med og spillere kan lage sin egen paraply.

Etter mange lange forsinkelser kunne Epic Games omsider slippe en ny Fortnite-sesong på onsdag. Som lekkasjer og andre hint har antydet i lengre tid blir Chapter 2 - Season 3 en våt affære, og store deler av kartet ligger nå under vann.

Nytt fremkomstmiddel.
Epic Games

Takket være en enorm flodbølge er en rekke kjente steder vasket bort fra kartet. Ifølge Epic vil vannet sakte, men sikkert forsvinne igjen, som vil avdekke nye områder å utforske og nye kjøretøyer å oppdage.

Inntil det begynner å tørke har Epic riktignok disket opp et annet, mer vannsikkert transportmiddel. Klarer du å få en hai på fiskekroken, kan du nå bruke den til å farte fra øy til øy i stedet for å svømme.

Battle pass-eiere kan låse opp en bråte med kosmetiske gjenstander. (Video: Epic Games)

Ved siden av blodtørstige vannskapninger må man også se opp for en ny type Marauders. Dette er en gjeng med datastyrte fiender, som kan dukke opp rett som det er for å skape trøbbel for spillere.

Av andre nyheter lokker sesongen som vanlig med et ferskt battle pass. Alle som går til innkjøp av dette kan låse opp en haug med kosmetiske gjenstander, inkludert et Aquaman-kostyme. I løpet av Chapter 2 - Season 3 kan battle pass-eiere også designe sin egen paraply ved å gjennomføre diverse utfordringer.

Epic har ikke sagt noe om hvor lenge denne sesongen skal vare.

LES OGSÅ: Fortnite skal kjøre bedre og se flottere ut på PlayStation 5 og Xbox Series X »

Siste fra forsiden