Fortnite - sesong 2

Fortnites nyeste sesong tar spillere med inn i fremtiden

Tilted Towers gjenoppstår i neonfarget drakt.

Torsdag rullet Epic Games ut den niende sesongen for Fortnite, og denne gangen er det fremtiden som er temaet. Sesongen kommer kun få dager etter at spillets gigantiske vulkan raserte store deler av kartet, men takket være litt rask renovering har utvikleren bygget opp og modernisert det ødelagte.

Retail Row har viket for Mega Mall.
Epic Games

Ikoniske Tilted Towers gjenoppstår som Neo Tilted, en futuristisk by badet i neonlys. Retail Row har også fått en kraftig ansiktsløft, og går nå under navnet Mega Mall. I tillegg lokker Epic med nye områder som Peely's Banana Stand og Nugget Hut.

Fly fra sted til sted

Overalt på det nye kartet vil spillere finne såkalte Slipstreams – gigantiske vindturbiner som lar spillere sveve hurtig fra punkt til punkt. Nye måter å komme seg fra sted til sted virker å være i fokus denne sesongen, da utvikleren også har introdusert Air Vents, som slenger spillere korte avstander gjennom luften.

Granater gjør et comeback for sesongen, mens en haug med andre våpen og gjenstander er pakket bort inntil videre. Blant disse er Clingers, Pump Shotgun, Poison Dart Trap, Suppressed Assault Rifle og Balloons.

Videre lover Epic en lang liste med større og mindre endringer til både ytelse og den generelle spillopplevelsen, samt en ny runde med midlertidige moduser. Er du interessert kan du kikke gjennom alt på utviklerens nettsider.

Les også: Epic kjøper opp Rocket League og Psyonix »

Siste fra forsiden