Fortnite - Tilted Towers

Fortnites ikoniske Tilted Towers jevnet med jorden

Epic byr på store endringer til kartet, og bringer tilbake et omdiskutert våpen.

Epic Games

Epic Games har de siste ukene hintet om et eller annet stort i Fortnite, og i helgen var det omsider tid for den store avsløringen. Som vi vet fra før er ikke utvikleren redd for å introdusere omfattende endringer, og med et digert vulkanutbrudd sørget Epic for at battle royale-kartet aldri blir det samme igjen.

Tilted Towers er borte

Spillerne som har brukt den siste måneden på å løse Fortnites nyeste gåte, fikk lønn for strevet på lørdag. Etter en evighet med graving åpnet det seg en portal, som forflyttet spillere til et hemmelig hvelv.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Vel under bakken måtte spillere hakke seg gjennom gigantiske isblokker for å låse opp én av Fortnites fortapte gjenstander. Deretter ble alle ble slengt opp i luften for å være vitne til vulkanens ødeleggende kraft.

Én gigantisk, brennende stein ødela området kjent som Retail Row, før den neste braste rett inn i Polar Peak-fjellet. Deretter kom kanskje det største smellet for mange Fortnite-fans, da en klynge med steiner jevnet Tilted Towers med jorda. Sistnevnte har lenge vært ett av de mer populære landingsplassene for spillere, og det gjenstår å se nøyaktig hvilke konsekvenser endringen vil få.

Kontroversielt våpen

Drum Gun har ikke blitt like godt mottatt av alle.
Epic Games

Konsekvenser blir det trolig også som følge av valget spillerne foretok nede i hvelvet. Fremfor blant annet fly, Infinity Blade, bounce pads og en rekke andre ting, valgte fans å låse opp et noe omdiskutert våpen kalt Drum Gun.

Drum Gun ble først introdusert til spillet i fjor sommer, men ble fjernet allerede noen måneder senere. Mange spillere mente at våpenet ble for kraftig, og etter helgens hendelser har flere igjen tatt til sosiale medier for å klage sin nød.

Som Epic nylig fortalte er det imidlertid viktigere for utvikleren å tilfredsstille den gjengse spiller fremfor noen høylytte stemmer. Og basert på de fleste videoene fra helgen var det ingen tvil om at folk flest ville ha Drum Gun tilbake.

Utvikleren har imidlertid kunngjort at våpenet ikke blir med i Fortnite-VM, hvis finale skal avholdes i slutten av juli.

Les også: Epic kjøper opp Rocket League og Psyonix »

Les også
Fortnites nyeste sesong handler om hemmelige agenter

Siste fra forsiden