Fortnite

Fortnites sofaflerspiller på vent

Epic støtte på problemer da «split screen»-funksjon skulle lanseres.

Epic Games

Sent i forrige uke avslørte Epic Games at Fortnite-spillere på PlayStation 4 og Xbox One ville få muligheten til å spille såkalt «split screen»-flerspiller – altså kamper med flere spillere på samme skjerm.

Funksjonen ble rullet ut i det utvikleren kalte en «tidlig variant», og det ble raskt klart at den kom altfor tidlig. Like etter at sofaflerspiller ble tilgjengelig valgte Epic å trekke funksjonen igjen, med en vag melding på Twitter.

Flere dager senere har spillere enda ikke fått vite når split screen kommer tilbake, og en melding i spillet forteller kun at funksjonen er midlertidig utilgjengelig.

Vi oppdaterer saken etter hvert som vi hører mer.

Fortnite X Star Wars

Slik ser det ut når Star Wars invaderer Fortnite. (Video: Epic Games)

I mellomtiden lokker Epic med andre nyheter for fans, som en haug med Star Wars-relaterte godbiter. Hopper du inn i spillet nå kan du for eksempel kle deg ut som Rey eller Finn fra de nye Star Wars-filmene, fullføre spesielle utfordringer eller svinge lyssabler i vilden sky.

17. desember begynner årets julefeiring i Fortnite, kalt Winterfest. Epic lover både «høytidsinspirert moro, ferske utfordringer og gratis gaver», men foreløpig er det ikke så mye informasjon om akkurat hva det betyr.

Les også: Nå kan du spille battle royale i Forza Horizon 4 »

Siste fra forsiden