Forza Motorsport forsinket til april

Microsoft har blitt nødt til å utsette lanseringen av Forza Motorsport, men de som gleder seg kan i det minste ta en titt på det nye nettstedet til spillet.

Forza Motorsport kan se ut til å bli Xbox sitt svar på Gran Turismo, noe Microsoft gjør sitt beste for å sikre. I den anledning har de utsatt spillet en måneds tid, slik at også de som gleder seg til Forza Motorsport kan oppleve litt av det Gran Turismo-tilhengerne må gå gjennom for tiden. Ok, grunnen til utsettelsen er nok heller at spillet må finpusses litt til, men resultatet er i alle fall at vi ikke får se Forza Motorsports 25. februar, slik den opprinnelige planen var.

I stedet kommer det forhåpentligvis i april, og nettstedet Computer & Video Games forventer at det blir lansert omtrent samtidig i Europa og USA. Om du har problemer med å takle ventetiden kan du ta en tur innom det nylanserte nettstedet til spillet. Der er det nemlig massevis av stoff å kose seg med, inkludert filmer, bilder, litt musikk og et minispill som lar deg bygge din egen bil.

Nettstedet finner du ved å følge lenken nederst på siden, men ikke klikk deg videre før du har skrudd opp bassen. God tur, og kjør forsiktig.

Siste fra forsiden