Forza Motorsport kommer i februar

Microsoft har kunngjort at Forza Motorsport, som ser ut til å bli Xboxens svar på Gran Turismo-serien, kommer i salg i februar.

Det var opprinnelig meningen at Forza Motorsport skulle bli lansert i år, men nå har Microsoft kunngjort at spillet ikke vil komme i salg før i februar. Selskapet sier ingen ting om grunnene til at dette bilspillet ikke får sjansen til å ligge under Xbox-eieres juletrær i år, men skryter i stedet av at det kommer med over 200 ekte biler fra over 40 bilfabrikanter, en kraftig fysikkmotor og muligheten til å kjøre mot opp til åtte andre spillere over Xbox Live.

Forsinkelse til tross; det er ingen tvil om at Forza Motorsports ser lovende ut. Spillet tilbyr for eksempel massevis av muligheter til å justere på bilene, både i forhold til ytelse og utseende. Microsoft hevder selv at spillet er den mest avanserte bilsimulatoren på Xbox, og for at bilene skal oppføre seg så autentisk som mulig, har de utviklet spillet i samarbeid med ingeniører fra bilbransjen.

I tillegg har Microsoft Game Studios investert mye tid i den kunstige intelligensen til motstanderne, slik at også de som ikke har mulighet til å spille over nett får hard og realistisk motstand fra de andre bilene. Du får blant annet mulighet til å trene opp KI-førerne til å kjøre slik du ville ha gjort det, noe som virker som et svært spennende konsept.

Siste fra forsiden