Fotballfesten fortsetter

Pro Evolution Soccer 4, som vi har kåret til årets beste fotballspill for PS2, er straks klart for Xbox og PC.

I vår test av de tre største fotballspillene denne sesongen gikk Pro Evolution Soccer av med seieren, og fikk med seg en svært respektabel nier. Nå er det ikke lenge til PC og Xbox-eiere får delta i moroa, når spillet lanseres 19. november. Begge de to nye versjonene vil komme med mulighet for flerspiller over nettet (noe som er helt nytt i PES-serien).

Xbox-versjonen støtter Xbox Live, og gir spillerne muligheten til å danne miniligaer og spille kamper mot andre over nettet. I tillegg vil tjenesten komme med et rangeringssystem slik at en lett kan finne motstandere av det ønskede kaliber, samtidig som en selv kan prøve å kjempe om plasseringer og ære. PC-versjonen, som forøvrig kommer på DVD, inneholder mulighet til å spille mot andre over LAN eller Internett.

I tillegg kommer denne versjonen med andre nyheter, som klubblag fra Italia, Spania og Nederland, forbedret kunstig intelligens, nye måter å ta frispark på og mer individualitet i forhold til hvordan forskjellige spillere beveger seg og kontrollerer ballen. Dessuten kan vi, for første gang i PES-serien, nå se dommeren på banen. For mer informasjon om spillet anbefales det at du tar en titt på fotballfeaturen vår, som du finner ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden