Fra frosne vikinger til sultne slanger

Her er nok en dose flashspill til deg som trenger noe å gjøre.

Gunmaster Onslaught 2.0

Blod og gørr, kuler og krutt.

Det er ingen som skal beskylde Onslaught for å være noe spesielt intelligent underholdning, men du verden så gøy det kan være. Her blir du enkelt og greit plassert i en 2D-verden med massevis av våpen og ammunisjon, mens du må sloss mot en stadig økende horde med fiender. I begynnelsen er det kun soldater man må overkomme, men etterhvert som man stiger i vanskelighetsnivå kommer både helikoptre, fly og mer.

Lykke til! Pistoler, hagler og granatkastere finner du her.

Castle Attack 2
Riddere, katapulter, bueskyttere og piler - alt man trenger.

Noen pris for dyp underholdning vinner nok neppe Castle Attack heller, men som med Onslaught er det ihvertfall morsomt. Spillet, som er basert på Stronghold-spillene, går enkelt og greit ut på å forsvare slottet sitt med bueskyttere og diverse hjelpemidler. De tre første nivåene er nokså enkle, men så stiger vanskelighetsgrad-kurven drastisk. Da er det godt man har brennende olje og katapulter tilgjengelig.

Om du er klar til å forsvare ditt slott, starter du Castle Attack 2 her.

Snake

Vi husker det alle, spillet som med sine lyder terroriserte samtlige av landets kollektivpassasjerer på begynnelsen av det nye millenniet. Spillet er på mange måter et bevis på at man trenger verken pistoler, superevner eller foto-grafikk for å la seg underholde. Spillet, som består av lite annet enn en strek og klosser, er gang på gang trukket fram som en tidløs favoritt. Konseptet er enkelt, du styrer en sulten slange – og mye vil ha mer. Etterhvert som du spiser, vokser slangen, og tempoet blir skrudd opp.

Farlig avhengighetsdannende. Tør du likevel prøve, starter du Snake her.

Ice Breaker

Den stolte kapteinen må redde sine krigere fra alvorlig nedkjøling.

Om du mistenker at du i ditt tidligere liv var en stolt vikingkaptein, vet du hvor pinlig det var når samtlige av dine krigere klarte å fryse seg fast i isbreer. Som du kanskje husker, var da løsningen å kutte de ned med øks og sverd. Nå har noen laget et spill av disse merkelige hendelsene, så ergo er det fritt fram for alle å oppleve hvordan vikingalderen egentlig var. Konseptet er enkelt, kapteinen står klar med hammeren på båten – du må få krigerne ut av isen og ned i båten.

Fram med øksa, Ice Breaker spiller du her.

Dolphin Olympic

Ikke så fryktelig høyt.

Etter en tøff uke kan det jo også være greit med litt avslapping, og hva sier ikke avslapping om ikke delfiner? Du kan riktignok ikke bade med disse, men du kan ihvertfall få de til å gjøre triks. Her er poenget i å sveve høyest mulig mens du gjør diverse piruetter og saltoer. Ikke så fryktelig vanskelig, men avhengighetsskapende nok.

Hvor høyt klarer du å sveve? Finn ut, Dolphin Olympics starter du her.

Siste fra forsiden