Fra fysikk i praksis til slottsangrep

Her er en ny dose flashspill til deg som trenger underholdning.

Motherload

Bensin? Ok. Lasteplan? Tomt. Klar, ferdig, drill!

Motherload er et skummelt spill, et fryktelig skummelt spill. Ihvertfall om du egentlig har dårlig tid. For dette spillet er det tilnærmet umulig å legge fra seg. Konseptet er enkelt, du starter med en heller patetisk boremaskin, litt bensinpenger og 150 kilometer med jord under deg. Oppdraget ditt? Bor deg til bunnen. På veien ned må du sanke mineraler som stadig blir vanskeligere å få tak i, som du på toppen selger for sårt trengte bensinpenger. Etterhvert som man sanker mer verdifulle mineraler får man råd til å oppgradere boremaskinen, som igjen vil ta deg dypere ned mot enda mer verdifulle mineraler. Det er også verdt å nevne at du av en mystisk årsak er den eneste som tør å drille på planeten, hvorfor finner du ut om du når bunnen.

Om du er klar til å ferde i dypet, starter du Motherload her.

Castle Battles

Min motstanders slott ligger i ruiner.

Om du foretrekker litt god gammeldags kanonkrig bør du titte på Castle Battles. Prinsippet er like enkelt som det er genialt, skyt ned motstanderes slott og finn gullkisten, før han finner din. Spillet er turbasert, ergo skyter man en kanonkule hver, hver runde. Den første som klarer å skyte gullkisten ut av firkanten, beskyttet av slottet, vinner. Det høres kanskje enkelt ut, men etterhvert møter man på noen særdeles solide festninger.

Lad kanonene, og tenn lunta - Castle Battles spiller du her.

Tactical Assassin

Slemme strekmenn planlegger verdensherredømme.

Om du er i humør for litt snikskyting bør du prøve Tactical Assassin. Her trer du inn i rollen som en ukjent snikskyter som må ta ut diverse slemme strekmenn fra avstand. Spillet tar deg til diverse steder verden over, som alle presenterer en unik utfordring for hvert skudd. Det lønner seg forøvrig å lese oppdragsbeskrivelsen nøye, hvem som er målet er ikke nødvendigvis like åpenbart. Obs! Resultatet av dine gjerninger er nokså grafiske, ergo kan det lønne seg å vente til etter middagen med å spille dette.

Lad rifla og still inn siktet - Tactical Assassin spiller du her.

Powder Game

Kombinasjonen av effektene: vifte, vann, frø og ild.
Les også
Sniktitt: Prince of Persia

Om du liker våken om natten og vrir deg i fortvilelse over at du ikke vet hvordan C4 og Magma reagerer, har løsningen endelig kommet. Spillet Powder Game kan beskrives som en fysikkleksjon i praksis, her kan du leke med alt fra ild, vann, frø, lyn, krutt og ... lasere. Det er altså svært så meget man kan skape, og deretter ødelegge i dette spillet. Resultatene er ofte ikke helt hva du forventet, men likevel svært så vakre.

Klar for å leke fysiker? Powder Game spiller du her.

Super Stacker

Skeptiske klosser.

Til slutt runder vi av med litt pusling. Super Stacker er et skummelt avhengighetsdanene puslespill hvor du skal stable diverse klosser oppå hverandre. Det høres kanskje enkelt ut, men etterhvert som klossene blir tyngre og får diverse former, er det alt annet enn lett. Klossene er forøvrig noen sjarmører av dimensjoner, såfremt du klarer å få de til å beholde balansen - snubler de, blir de særdeles sinte.

Lek med klosser - Super Stacker spiller du her.

Siste fra forsiden