Fra harmoni i sjelen til japansk drama

En ny runde med helgekos for deg som leter etter enkel moro.

Auditorium

Auditorium er muligens et av de bedre flashspillene vi noengang har prøvd. Spillet lar deg bruke lyd for å løse diverse gåter, spillet er med andre ord en slags kombinasjon av gåte og puslespill. Spillet er forøvrig veldig intuitivt og man skjønner fort hva som er konseptet. Har du hatt en knallhard uke, sett deg ned med Auditorium, skru opp lyden og nyt.

Harmoni i sjelen får du her.

Curveball

Curveball er muligens det mest avhengighetsskapende spillet vi har hatt med så langt, dette er med andre ord skumle saker. Spillet kan best beskrives som en slags form for ping-pong i 3D. Konseptet er enkelt, du skal utmanøvrere motstanderen i andre enden. Etterhvert som du stiger i nivå blir dette alt annet enn lett.

Hvilket nivå klarte du? 3D ping-pong spilles her

.

Bowmaster Prelude

Vi får liksom aldri nok av forsvar-ditt-slott, om dette er fordi vi levde en særdeles traumatisk barndom med plagsomme lillesøstre eller enda verre storebrødre - vet vi ikke. I Bowmaster er motivene for krig litt uklare, men fienden ser ihvertfall fryktelig slemme ut. Her er det om å gjøre og plukke fiender på rekke og rad mens du holder de unna slottet ditt.

Klar for å forsvare ditt slott? Finn fram kampesteiner, kokende olje og piler, deretter starter du Bowmaster her.

Rose Camellia

Dette spillet er såpass sært at det egentlig ikke kan beskrives, selve overraskelsen over hvor teit dette spillet er egentlig den største moroa. Så uten å si noe mer, gjør deg klar til å tre inn i det mystiske dramaet.

Av med silkehanskene. Noe rart finner du her.

Siste fra forsiden