Fra iskrem til bremsespor

Kjeder du deg hjemme i påsken? Her er litt underholdning til deg.

Storm the House

Vi skal på ingen måte påstå at flashspill er noen særlig intelligent form for underholdning, men det er i hvertfall fryktelig morsomt. Dette er noe som reflekteres i høyeste grad i Storm the House-serien; et hus, en mur, våpen og lastebiler med ammunisjon - ser du hvor dette går? Yupp, det er på tide å forsvare huset ditt.

Pistoler, maskinpistoler, hagler, rakettkastere og mini-guns finner du her.

Ice Cream Machine

Om du i likhet med hovedfiguren i dette spillet har forspist deg på iskrem vet du hvor ille det er å drømme om iskremkuler som vil ta deg ... Her må man altså dukke unna både vanilje, jordbær og sjokolade-kuler mens man samtidig må prøve å fange opp diverse bonuser. Kommer du deg helt til regnbue-kulene?

Vi må forøvrig nok en gang advare om sterk helsefare for de som lider av musesyke, her går det fort unna!

Crackshot!

Vi lekte alle som små cowboy og indianere, hvor diskusjonen løp løpsk om hvem som ville vært den raskeste på avtrekkeren - vel, nå kan du finne det ut. Man skal riktignok kun skyte på blinker i Crackshot, men ofte må du få kulen til å rikosjettere samt penetrere diverse gjenstander for å treffe. Som hjelpemiddel kan du benytte deg av en såkalt "bullet-time" som lar deg bremse tiden, noe som gir deg større kontroll over din kules ferd.

Lad revolveren, klarer du alle blinkene på 12 skudd? Finn ut her.

Drift Runners

Vi ble alle litt inspirert av filmen The Fast and the Furious: Tokyo Drift, men ettersom kjørelæreren lærte oss at håndbrekket kun var til parkering, fikk filmen forbli film - inntil nå. Drift Runners lar deg tre inn i rollen som "drifter". Etter du har valgt bil, farge og ekstrautstyr er det ut på racerbanen for å svi gummi, mer poeng gis desto lengre bremsespor du klarer.

Har du det som trengs for å være en ekte drifter?

Hold the Button

Om du har lyst på en ekstra lang påskeferie kan vi være behjelpelig, for hvem vet hvor langt Hold the Button går? Konseptet er, som tittelen sier, å holde knappen inne i oppgitt tid. Det høres kanskje enkelt ut, men vet du hvor lenge 0.8 sekunder egentlig er?

Tikk takk, hvert sekund teller.

Siste fra forsiden