Fra kaotisk tasting til Wilhelm Tell

Vi kjører nok en runde med våre flashspill-favoritter

Apple Shooter

Game Over? Merkelig.

Hvis Eagle Eye fra forrige uke ble litt tamt for din smak, bør du prøve Apple Shooter. Vi prøvde vel alle å skyte et eple av hodet på bestekompisen da vi var yngre, med følgene det fikk (les: legevaktbesøk) – hva hadde skjedd om du hadde prøvd som voksen? Apple Shooter gir deg svaret.

Apple Shooter spiller du her.

More Bloons

Ska vi sjå, altså, jo ... nei.

Om ikke tanken på en ape som sitter på en svevende plattform mens han kaster dartpiler mot ballonger er noe du finner forstyrrende, bør du prøve Bloons. Bloons er et enkelt, men morsomt puslespill som kan være skummelt tidkrevende. Her får du testet både fysikk og koordinasjonsevnene dine gjennom hele 50 brett, ergo kan du i teorien bli sittende til mandagen - du er herved advart.

More Bloons spiller du her.

Onslaught

Mohaha, ingen klarer å komme seg til her!

Det blir vanskelig å skrive om flashspill-favoritter uten at et Tower Defense-spill dukker opp. Alternativene er mange, men få er såpass enkle og gjennomførte som Onslaught. Flere spill av samme sorten har hentet ett og annet fra Onslaught, noe man godt forstår - mange vil mene Onslaught definerer sjangeren. Ergo bør du absolutt prøve dette spillet om du er ute etter litt intens og nervepirrende strategi.

Onslaught spiller du her.

Xiao Xiao No. 4

Auu!

Når man først snakker om spillsjangre som er vanskelig å unngå, er utvilsomt strekmann-sjangeren en av dem. Våre kjente og kjære figurer bestående av, nettopp, streker sier aldri nei til en utfordring, og setter seg alltid som mål å utføre enhver oppgave best mulig. I Xiao Xiao spiller du en ukjent revolverhelt som må slåss mot tonnevis av slemme strekmenn, før du får slåss mot selveste sjef-strekmannen. Ikke noe tull med andre ord.

Xiao Xiao spiller du her.

Curser Chaos

Ser ikke så vanskelig ut? Tro meg ...

Om du har ønsker om å miste forstanden i løpet av helgen bør du absolutt prøve Curser Chaos. Galskapen består av en rekke småspill som krever at man er lynrask på både på piltastene og i topplokket. Det høres kanskje enkelt ut, men undertegnende klarte ihvertfall ikke en eneste utfordring på første forsøket ...

Curser Chaos spiller du her.

Siste fra forsiden