Fra rabiate pingviner til verdensherredømme

Flashfavorittene er tilbake fra påskeferie!

Warfare 1917

Om du føler deg klar for litt første verdenskrig, bør du ta en titt på Warfare 1917. Her velger du side, enten de britiske eller de tyske styrkene, og deretter er det rett ut i skyttergravene - bokstavelig talt. Etterhvert som du tjener erfaringspoeng vil du møte på sterkere motstand i form av både maskingevær, tankser, piggtråd og mer. Ergo må du tenke taktisk på hvilke enheter du sender ut.

På med hjelmen og fram med børsa, krigen begynner her.

Mastermind World Conqueror

Om du noen gang har drømt om å ta over verden vil du definitivt like Mastermind. Her må du bygge ditt onde imperium ved hjelp av såkalte "minions". Det er ingen enkel oppgave å erobre verden, du må både stjele forskning (man trenger selvsagt en atombombe eller to), bygge baser, og selvsagt drive med en heftig propaganda-kampanje. Etterhvert vil du trolig bli nokså upopulær blant myndightene, da er det enda godt at du kan konstruere skjulte baser under havet.

Slipp løs dine største fantasier, en ekte superskurk blir du her.

Tactical Assassin Substratum

Vi har tidligere tatt med det første spillet i Tactical Assassin-serien, men er det så rart? Få "pek og klikk"-baserte flashspill er såpass enkle, men samtidig underholdende. Nok en gang må du tre inn i rollen som en leiemorder for en mystisk organisasjon, som denne gangen trekker trådene bak en eskalerende konflikt blant Amerikas mafiafamilier.

På med kikkertsiktet, du har et oppdrag.

Penguinz

Enten du har et sterkt hat mot pingviner og andre arktiske dyr, eller rett og slett liker såkalte survival-spill, bør Penguinz stå på lista. Her styrer du selv en rabiat pingvin som av ukjente årsaker har tatt til våpen. Etterhvert som du tjener poeng og stiger i nivå kan du oppgradere arsenalet ditt hos den lokale isbjørn-våpenhandleren. Hvem sa flashspill-skapere ikke hadde humor?

På med pannebåndet, her skal det kriges.

Two Rooms

For å runde av på en litt roligere tone enn de andre spillene, presenterer vi Two Rooms. Her må du bruke den gode gamle nøtta (altså hodet ditt) for å løse diverse gåter: Her skal du få diverse klosser fra A til B gjennom diverse hindringer og lignende. Problemet er at disse ofte lukker seg etter nokså kort tid, du må altså både tenke og handle fort.

Om dette ikke høres alt for slitsomt ut, starter du Two Rooms her.

Siste fra forsiden