Fra rørlegging til slottsknusing

Nå er helgen her, og det betyr flere flashfavoritter til deg!

Hold the Line

Toto sang det, nå må du gjøre det. Hold the Line handler nettopp om å holde linja, her kommer det horder på horder med slemme strekfigurer. Som seg hør og bør kan man selvsagt oppgradere arsenalet med både spikerpistoler og harpuner, men glem ikke å holde sandsekkene fylt med sand. Om strekkfigurene bryter linja er det hele over på sekunder.

Hold the line.

Stick War

Like sikkert som at snøen en gang kommer, er det sikkert at våre kjære og velkjente strekmenn havner i krig. Stick War lar deg tre på skoene som kommandør for de forente strekmennhærer. Her må du sanke både gull, bygge tropper og ikke minst – angripe. Spillet har en fin blanding av enkle strategielementer, og ikke minst, litt enkel gladvold.

This is Spar ... strekmann-land!

Connect the Pipes

Plages du stadig av tanken om at du valgte feil utdanning, og at det var rørlegger du egentlig skulle blitt? Det kan vi heldigvis by på en liten trøst, nemlig Connect the Pipes. Hjernetrim blir sjeldent enklere enn dette, men likevel bare må man se om man klarer også neste nivå.

Har du det som trengs for å bli en rørmester?

Air Hockey

Intet sier bowlinghall mer enn lufthockey, de små sjarmerende bordene nedgriset med pommes frites har alltid vært noe litt spesielt. Og nå kan vi, endelig, få sende pucken ned uten å bli fettete på nevene. Har du reaksjonsevnen til Spider-Man, eller foretrekker du luft-hockey på TV-en?

På med brillene, her går det fort unna.

Crush the Castle Pack

Crush the Castle er trolig det mest populære spillet vi noengang har lenket til, og det er kanskje ikke så rart, spillet er også blitt svært populært også på verdensbasis. Med over 1000 brukerskapte slott var det selvsagt bare en ting å gjøre, nemlig å lansere en "oppdragspakke". Endelig skal vi få trille fram katapulten igjen, mang et slott skal knuses.

Er du klar for oppgaven?

Siste fra forsiden