Fra snøbrett til skumle småjenter

Helgen har senket seg over oss igjen, og vi finner frem flashfavorittene.

Scarygirl

Om du er i humør for et spill litt utenom det vanlige bør du kikke på Scarygirl. Spillet, som best kan beskrives som et klassisk plattformspill, sender deg ut på en spennende reise der du treffer på alt fra kaniner, troll og blekkspruter - for å nevne noe. Som regel må du snakke med en medhjelper for å få veibeskrivelsen til neste medhjelper. Langs veien er det selvsagt de obligatoriske vesenene du må enten hoppe på eller over. Er du opptatt av poenginnsanking må du i tillegg passe på å få med deg flest mulig diamanter og ... fisk.

Magiske eventyr venter her.

I Love Traffic

Du har vondt i hodet, du er sulten, litt irritert, ungen skriker og . .. du har 1001 biler foran deg. Vi kjenner alle frustrasjonen av å sitte i en ekte trafikkork, og hvor mange ganger har du ikke tenkt: "Hvilken sopp er det som har konstruert dette lyskrysset!". Nå får du endelig mulighet til å bevise at du kan gjøre en bedre jobb. I Love Traffic gir deg ansvaret for å holde oversikt over diverse lyskryss; hvem skal få rødt lys, og hvem skal få grønt?

Pass på, sykebiler og skolebusser bør ikke vente for lenge. Er du klar til å administrere galskapen?

Stackz

Gudene skal vite at det har blitt laget mange varianter av verdenskjente Tetris. Ikke alle variantene har vært like gode, men av og til kommer man over noen som er verdt en titt. Stackz faller under sistnevnte. Her faller ikke klossene nedover slik man er vant til, man må selv dra de ned med musa og deretter stable de oppover på hverandre. Poenget er altså å stable de velkjente klossene så høyt du klarer, kollapser tårnet ditt er spillet over.

Enkelt og veldig moro: Stackz prøver du her.

Palisade Guardian

Ingenting er mer typisk: Du har endelig fått bygget opp muren din, det tok sin tid, men endelig står den stolt med sine 1000 hitpoints. Og hva skjer? Selvsagt kommer det noen plagsomme slemminger på besøk som insisterer på å ødelegge muren din. Da er det enda godt at du har drøssevis med ammunisjon og våpen tilgjengelig. Ingen skal på noen måte påstå at dette er noe annet en ren hjernedød moro, men fryktelig avhengigsskapende er det ihvertfall.

Undertegnede klarte seg til level 19, hva klarer du?

Snowboard Stunts

Det går sakte, men sikkert mot sommer de fleste steder i landet (unntatt i Nord-Norge selvsagt). Heldigvis vil noen si, uheldigvis vil andre si. Er du av de litt spesielle menneskene som faktisk liker vinteren og attpåtil vintersport, kan du nå ihvertfall trøste deg med Snowboard Stunts inntil neste vinter. Konseptet er like enkelt som det er genialt, et snøbrett og massevis av hopp - hvor mange backflips og grabs klarer du?

På med bindingene og psyk opp motet, her finner du noen store hopp.

Siste fra forsiden