Fra villmannskjøring til finurlig geometri

Helgen er over oss, og vi fyrer igang en ny dose flashfavoritter.

Stick Figure Badminton

Jeg skal innrømme at jeg strengt talt ikke har noe særlig forhold til badminton, men jeg er relativt sikker på at, ehm, tingen man spiller med heter en "høne". Eller var det i tennis? Uansett, jeg vet i hvert fall at det er en sommersport. Og nå som vinteren sakte, men sikkert kler landskapet utenfor vinduet i hvitt, kan det bli noe vanskelig å spille badminton ute. Heldigvis har selvsagt noen laget en flashspill-variant, så ergo kan du nå nyte denne fantastiske sporten selv om det er tredve minusgrader ute.

Er du verdens neste badmintonmester?

Mercedes Drift

Som enhver bilentusiast, og egentlig alle som noengang har vært 18 år vet, er en av fordelene med vinteren muligheten til å leke seg i snøen med biler. Hvor undertegnede vokste opp var det fast tradisjon å møtes på den lokale fotballbanen hvor både sønn og far konkurrerte om å ta de bredeste sladdene. Og moro var det, helt til det selvsagt gikk galt. Men nå kan vi heldigvis få kose oss på vinterføre uten den minste risiko, det er nemlig flashspill som nok en gang har løsningen. Mercedes Drift lar deg kose deg så mye du vil på glattisen, attpåtil i en relativt lekker kjerre.

Hvor høyt klarer du å få snøspruten til å stå?

Draw Play

Vi har alle prøvd å vri oss ut av ei knipe, men har du noengang prøvd å tegne deg ut av en? Forutsatt at du ikke er grafisk kunster eller lignende, er det antageligvis ikke tilfellet. Draw Play lar deg tegne deg dine egne baner for å komme deg i mål, men det er selvsagt nok av utfordringer som gjør det hele litt ekstra vanskelig.

Tegn ivei, men pass på for skarpe gjenstander.

Tanks

Les også
Anmeldelse:

I likhet med de evigvarende Tower Defense-spillene, er også "artilleri"-sjangeren en velkjent gjenganger blant verdensvevens flashspill. De finnes i hundrevis av forskjellige varianter, men varianten vi har plukket opp er blant de mest rendyrkede. Her må du korrigere for både tyngdekraft, vind og andre naturkrefter. Og om presisjon ikke er ditt sterkeste felt, kan du trøste deg med at ei atombombe kun trenger å treffe i nærheten av motstanderen.

Enkelt, men veldig moro.

Cubefield

Æren for å runde av for denne gang går til et svært så hektisk spill, nemlig Cubefield. Her skal du enkelt å greit navigere din kjære trekant gjennom et felt med tusenvis av firkanter, mens tempoet selvfølgelig stadig stiger. Sprett cola-flaska, fyr på noe grusom trance og kos deg.

Pass på, faren for tunnelsyn er overhengende.

Siste fra forsiden