Fra zombier til blekkspruter

Tre inn i rollen som iskald leiemorder eller lek deg på havbunnen. Vi har dratt fram en ny bunke flashspill.

Crush the Castle

Det er atter igjen på tide å finne fram valslyngen og kampesteinene, for her skal det knuses slott. I overkant av 20 slott skal knuses ved hjelp av alt fra småstein til bomber. Både glede og frustrasjon venter i dette geniale spillet. Om du klarer å spille gjennom samtlige av brettene og fortsatt er sulten på mer kan du kose deg med spillets egen brettredigering. Klarer du å lage det uknuselige slott?

Hvordan hadde du klart deg som kommandør i middelalderen? Her kan du finne det ut.

Sift Heads 4

Lommeboka er tom, og de siste ukene med fest har tatt hardt innpå. Da er det bare en ting å gjøre – komme seg tilbake på jobb. For Vinnie betyr det å lade pistolen og knerte skurker verden over. Alt fra narkobaroner i Brasil til gærne forskere i Russland er noe av det du må hanskes med. Da er det enda godt at du har et sunt arsenal av våpen tilgjengelig, for det kommer du til å trenge.

Klar til å spille iskald leiemorder? Tre inn i rollen her.

Pirate Defense

Om du skal ut på temafest i løpet av helga er det få ting som er like populært som pirater. Hvem liker vel ikke å si "Yaaarrr" og "Aye, me mateys" 130 ganger i løpet av en kveld? Enten du psyker deg opp til nevnte temafest eller rett og slett ikke liker pirater kan Pirate Defense være noe for deg. Spillet som har en nokså original vri på det velkjente "tower defense"-konseptet lar deg brøyte ned griske pirater i haugevis.

Her gjelder det å forsvare gullkista. Er du klar til oppgaven?

TentaDrill

Les også
Mass Effect 3 allerede påbegynt

Om livet her på landjorden av og til blir for tørt for deg, trenger du ikke lenger frykte: TentaDrill lar deg leve livets glade dager som en slags blekksprut nede i havets dyp. Her vil du møte på både skarpe steiner, skumle fisker og grufulle bosser. Da er det enda godt at du kan oppgradere blekkanonen din slik at du kan svare tilbake med samme mynt.

Klar for å bli våt på tentaklene? Livet som blekksprut starter du her.

Endless Zombie Rampage 2

Våkn opp og lukt på apokalypsen. Slik innledes man til Zombie Rampage, og det bør gi et hint om hva som venter. Tusenvis på tusenvis av zombier som alle har et ønske om å bli litt mer intim enn hva du selv kanskje ønsker. Heldigvis har du praktisk nok leir like ved den eneste gjenlevende våpenforhandleren i universetet. Ser du hvor dette går hen? Yupp, det er atter på tide å slakte horder på horder med zombier.

Stakkars den som skal skure gulvet, for her blir det fort grisete.

Siste fra forsiden