Nordavind FIFA i klubb-VM

Fredag starter klubb-VM i FIFA - Nordavind representerer Norge

Arkan Resul og Magnus Myrhaug Kristiansen sikret plassen lille julaften.

Forhåpentligvis får man se disse smilene fra guttene i klubb-VM også.
Sindre Stien/Eserien

Fredag klokken 10:00 starter klubb-VM i FIFA. Nordavind er sikret plass i turneringen, og skal kjempe i gruppe A. Kampene ser du på EA sin Twitch-kanal fra klokken 10:00 »

Opprinnelig sak følger

Arkan Resul og Magnus Myrhaug Kristiansen har over flere uker spilt for å kvalifisere seg til FIFA eClub World Cup, og lille julaften ble det hele sikret.

FIFA eClub World Cup er EA sin utgave av klubb-VM i fotball. Kvalifiseringen varte i flere uker, og i denne perioden hadde Arkan og Magnus rykket opp i sine grupper, og på den siste helgen var de i den øverste divisjonen hvor de endte på 3. plass, to poeng foran Olympique Lyonnais.

– Det har vært en veldig utfordrende turnering å kvalifisere seg til, men jeg og Arkan hadde troen hele veien. Det er ekstra deilig å ha klart å kvalifisere seg etter nedturen i Eserien. Dette er også viktig for oss med tanke på Global Series-poeng, og det blir vår første turnering for sesongen, sier Magnus Myrhaug Kristiansen, eller bedre kjent som «Hyper».

LES OGSÅ: Vålerenga vinner debutsesongen av Eserien

I 2017 og 2018 var det danske Brøndby som dro avgårde med tittelen som verdens beste klubblag, mens i 2019 var det KiNG eSports som vant. I 2020 kan Nordavind ta denne tittelen med hjem til Norge for første gang.

– Vi er selvsagt fornøyd allerede nå, men nå gjelder det å gjøre det så bra som mulig. Vi kommer som en av underdogene, og spiller uten press. Dette vil bli en veldig bra erfaring for meg og Arkan. Spesielt for Arkan som får oppleve sin første Global Series-turnering. Ikke bli overrasket om dere ser oss i toppen blant de som er med, avslutter Kristiansen.

— Det at vi har kvalifisert oss til eClub World Cup betyr mye for meg. Det blir mitt første event. Dette har jeg jobbet for i ett år, hardt arbeid lønner seg. Jeg er fortsatt litt i sjokk, det føles ut som en drøm. Jeg gleder meg veldig til turneringa, sier Arkan Resul.

Sesongens FIFA eClub World Cup går av stabelen 7. til 9. februar. Kampene ser du på Twitch »

Siste fra forsiden