Frem med granatkasteren

Nye bosser og våpen: Valve avslører forsiktig detaljer om kommende Left 4 Dead 2.

Left 4 Dead 2 er kanskje blant de mest kontroversielle spillene som slippes i år. Ikke fordi det inneholder ekstreme voldshandlinger (noe det i høyeste grad gjør) eller lugubre situasjoner, men fordi mange av fansen rett og slett ikke ønsker spillet. Valve har riktignok etterhvert føyd seg etter noen av fansens krav, men langtifra alle.

Kontroversielt eller ei, det har ihvertfall ikke hindret Valve i å fortsette utviklingen av spillet. Og i anledning den kommende Comic Con-messen i San Diego har Valve nå avslørt litt av hva de planlegger å vise fram. Både en ny kampanje som har fått navnet "Swamp Fever", en ytterligere miniboss, flere våpen og ikke minst, flere zombier er noe av hva publikum på messen kan forvente å få se.

Den nye minibossen har fått navnet "The Spitter", og føyer seg til den tidligere annonserte "Charger". The Spitters spesialitet er angivelig et angrep som skal dele opp gruppen av spillere, eller alternativt dra de ut av gjemmeplasser. Valve har videre lovet at de vil avsløre minst en ny type miniboss, om ikke to – ergo vil det kunne bli totalt fire nye minibosser i det kommende spillet.

For å akkompagnere den nye kampanjen Swamp Fever har Valve også skapt en ny type vanlige zombier, disse vil få navnet Mudmen og vil angivelig kravle rundt på alle fire for å komme seg fram i myrlandskapet. De såkalte Mudmen-zombiene vil i likhet med de tidligere avslørte HazMat-zombiene være av sjeldne vanlige zombier, altså zombier man kun vil møte på spesifikke brett.

Sist, men ikke minst, har Valve også avslørt et par nye våpen av de totalt 20+ som vil finnes i spillet. Tilskuere på Comic Con messen vil for første gang få se den kommende granatkasteren i handling. I tillegg vil også den velkjente Kalasjnikov-en gjøre en opptreden. Spillere vil altså kunne velge mellom alt fra cricketkøller, stekepanner, økser, skarpskytter-rifler til lyddempede maskinpistoler og mer. Valve har også lovet at motorsager vil være en del av spillet, men disse har vi enda ikke fått se i handling.

(Kilde: totalvideogames.com, Pressemelding)

Siste fra forsiden