Friidrett på DS og PSP

I sportsspillet Decathletes kan du prøve deg på OL-grenen tikamp.

Tidligere var friidrett et svært populært tema for dataspill, men nå for tiden går det langt mellom hver gang vi får løpe, kaste spyd og hoppe lengde på konsoll eller PC. Nå kan vi imidlertid se frem til at friidrettspillet Decathletes skal lanseres til våren neste år (i god tid før de olympiske leker går av stabelen i Kina).

Decathletes kommer til DS og PSP, og utviklerne i Code Monkeys forteller at målet deres er å skape en realistisk friidrettsimulator samtidig som spillet skal være lett å plukke opp og spille. Stilen skal minne om tidligere tiders storheter, som Track and Field og Daley Thompson's Decathlon.

Spillet fokuserer på tikamp, og kommer med disipliner som 100-meter, høydehopp, stavhopp, lengdehopp, spydkast og hekkeløp. I enspillerkarrieren får du kjempe for å låse opp berømte stadionanlegg og bonuskonkurranser, mens i flerspillerdelen kan du konkurrere med opp til tre andre spillere.

Decathletes utgis av den britiske utgiveren Ghostlight. For øyeblikket har de ikke lansert noen skjermbilder fra spillet (ti poeng til den som klarer å gjette hvilket spill ingressbildet er hentet fra).

Siste fra forsiden