FromSoftware

FromSoftware skal nesten være ferdig med sitt neste spill

Elden Ring-utvikleren jobber også med å hente inn folk for flere nye prosjekter.

Illustrasjonsbilde henter fra Elden Ring.
FromSoftware

Bare fire måneder etter lanseringen av Elden Ring er FromSoftware nesten ferdig med sitt neste spill. Det bekreftet toppsjef Hidetaka Miyazaki nylig.

Nyheten kom frem under et intervju med nettstedet 4Gamer, der Miyazaki fikk spørsmål om andre spillprosjekter hos FromSoft. Ingen detaljer ble avslørt, men studiosjefen kunne avsløre at ett av prosjektene er i den avsluttende utviklingsfasen.

Miyazaki sa også at han pusler ideer for et nytt spill bygget på mer «abstrakt fantasi». Akkurat hva det betyr er uklart, men han forklarte at det dukket opp mange konsepter under arbeidet med Elden Ring som ikke helt passet til spillets format. Disse kunne han tenke seg å gjøre noe med.

Omtrent samtidig med Miyazaki-intervjuet var det også aktivitet på den offisielle Twitter-kontoen til FromSoft. Der kunne utvikleren nemlig melde at den er på jakt etter å ansette utviklere til «flere nye prosjekter».

– Vi har begynt å rekruttere ansatte for et bredt spekter av yrker, for flere nye prosjekter. Vi ser frem til å samarbeid med deg om å lage spill hos FromSoftware.

Det medfølgende bildet fra Twitter-meldingen inkluderer kunst fra Armored Core, Sekiro, Elden Ring, Bloodborne og Déraciné. Det betyr ikke nødvendigvis at utvikleren har planer om å lage oppfølgere eller nye spill til noen av de seriene, men samtidig vil det neppe roe forventningene til fans som spesielt venter på nyheter om et nytt eller oppusset Bloodborne.

LES OGSÅ: Elden Ring-sjefen mener motgang er det som gir mening til opplevelsen »

Siste fra forsiden