Frykt og respekt i LA

Midway Games har akkurat kunngjort at de jobber med et spill som heter Fear & Respect. Det beskrives som et innovativt actioneventyr basert på de harde gjengmiljøene i Los Angeles.

Fear & Respect bygger på det intense urbane miljøet i South Central Los Angeles. Du får rollen som et tidligere gjengmedlem som akkurat har kommet ut fra en lengre periode bak murene. Egentlig hadde spillkarakteren tenkt å droppe gjenglivet, men på grunn av hendelser utenfor hans kontroll blir han tvunget tilbake til miljøet.

Fear & Respect er et tredjepersons actioneventyrspill som visstnok skal presentere et realistisk bilde av livet i en ungdomsgjeng. Det mest interessante den korte kunngjøringen av spillet forteller er at handlingene dine bestemmer hva slags forhold fiendene har til deg, og om de vil frykte eller respektere deg. Ellers lover Midway massevis av skyting og flere spillområder.

Fear & Respect kommer til PS2 og Xbox, men ingen utgivelsesdato er fastsatt på dette tidspunktet. Midway vil røpe flere detaljer om spillet tidlig i 2005.

Siste fra forsiden