Funcom lanserer Drømmefall-nettsted

I dag lanserte norske Funcom et offisiellt nettsted tilegnet sitt nye eventyrspill: Drømmefall: Den Lengste Reisen.

Spillet vil fungere som en oppfølger til "Den Lengste Reisen", som ble godt mottatt da det kom ut i Norge i 1999, og som også gjorde suksess da det senere ble utgitt i en rekke land i Europa, samt i USA. Funcom har navngitt spillet Dreamfall for det internasjonale markedet.

Drømmefall vil inneholde en full 3D-verden med elementer av action, som sniking, klatring, svømming og, dersom spilleren ønsker det, kamp mot de onde kreftene i spillet. Det bærende elementet er likevel historien. Året er 2219. En ung kvinne, Zoë Castillo, avdekker en konspirasjon om å kontrollere menneskeheten gjennom drømmer.

Hennes ferd leder henne til et høyteknologisk selskap i Japan som utvikler en maskin for å manipulere folks drømmer og høste deres drømmeenergi. Zoë finner ut at det bare fins én der ute som kan hjelpe henne: April Ryan. Men først må hun, og spilleren, finne henne. Det vil være flere løsninger på problemene og flere alternative utfall som vil påvirke spillets og fortellingens flyt.

Den nylanserte nettsiden - www.dreamfall.com - vil gi alle ivrige gamere tilgang til en solid mengde informasjon om spillet. Nettstedet vil jevnlig bli oppdatert med nye skjermbilder, videofiler, karakterprofiler og lignende, slik at utålmodige sjeler skal få lettet ventetiden frem til spillet lanseres høsten 2005.

Funcom vil gi en nærmere presentasjon av Drømmefall på E3-messen i Los Angeles, og Gamer.no vil komme tilbake med mer informasjon om Funcoms nye storspill i løpet av uken. Her er noen ferske skjermbilder:

Siste fra forsiden