Funcom vil ha deg tilbake

Tilbyr heftige bonuser om du returnerer til Age of Conan.

Til tross for jevnt over gode mottagelser verden rundt, er det ingen hemmelighet at Age of Conan aldri ble helt den knallsuksessen mange trodde. Og selv om utviklerne tidvis har kunnet vist til stigende spillertall, er dessverre den generelle oppfatningen i "gata" stort sett at spillet dabber av i popularitet.

Det er noe som nå forsterkes ytterligere av siste "nyhetsbrev" fra Funcom. Funcom lokker nemlig nå med all verdens godtebiter for å få deg tilbake i Conans verden, og enkelte av sukkertøyene virker faktisk en anelse desperat.

Først ut, og også en anelse bisart, er garantert betatilgang for etterlengtede The Secret World. En betatilgang i seg selv er ikke noe spesielt oppsiktsvekkende, men derimot at man får garantert tilgang. Nemlig fordi det er bare en drøy måned siden en børsmelding kom med svært dystre spådommer for det norske selskapet. I tillegg spådde da også flere analytikere at The Secret World aldri vil se dagens lys. Men Funcom er tydeligvis sikker på det motsatte.

Videre loves spillere som reaktiverer kontoen dobbelt så kjapp "leveling", eksklusiv rustning og mer. Og kjøper man tilgang til spillet for ett år, får man også den kommende tilleggspakken Rise of the Godslayer gratis. Med andre ord smøres det et tjukt lag med smør på brødskiva for å gjøre den mer spiselig. Og selv om dette forsåvidt virker vel og bra, sender det dessverre også ut signaler om at Funcom er virkelig desperate for å huke tak i gamle spillere.

(Kilde: Nyhetsbrev)

Siste fra forsiden