Futuristisk action i Final Armada

Final Armada er et actionspill hvor vi får kontrollere tungt bevæpnede futuristiske farkoster.

Virgin PLAY har offentliggjort at de har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til Final Armada, et futuristisk actionspill fra I-Imagine. Utviklerne er basert i Sør-Afrika, og Final Armada er visstnok det første spillet til PSP og PS2 som har blitt utviklet i dette afrikanske landet.

Final Armada setter deg bak spakene på en farkost som har fått det faretruende navnet The Aggressor. Dette er et slagkraftig og sofistikert kjøretøy med massive ødeleggelsesmuligheter og evnen til å forandre form etter som det blir nødvendig. Du får også mulighet til å gi kommandoer til lagkameraten din, og sammen kan dere benytte dere av spesielle superangrep for maksimal ødeleggelse.

The Aggressor har to ulike fremkomstmoduser. Du kan enten sette det i svevemodus, eller benytte deg av hjul for å kjøre rundt på bakken. Underveis kan du oppgradere kjøretøyet ditt slik at det blir enda farligere. Dette blir nødvendig, for fiendene er mange, og du må i tillegg kjempe mot mektige sjefsfiender etter hvert som du kommer fremover i spillet.

Det er ikke klart når Final Armada skal komme i salg.

Siste fra forsiden