Futuristisk bilspill fra Carmageddon-skaperne

Stainless Games, som står bak Carmageddon-spillene, har akkurat kunngjort at de jobber med et futuristsik bilspill som heter Novadrome.

Spillet foregår på planeten Nova, hvor NovaLordene holder gladiatoriske kamper for å sørge for at befolkningen er fornøyd. Nova-beboerne er imidlertid ikke så glade i å se sine egne bli slaktet ned for fote, så myndighetene måtte se seg om etter andre steder hvor de kunne hente sine dødsdømte gladiatorer.

Som du kanskje har gjettet, fant de den lille planeten som lokalbefolkningen kaller Jorden. Menneskene passet perfekt som gladiatorer, og denne planeten var full av dem. Dermed begynte novanerne å bortføre mennesker og ta dem tilbake til planeten sin, hvor de ble lovet friheten som belønning hvis jordboerne gikk med på å ikke vise noen nåde og kjempe som dyr i arenaene.

Det bør ikke komme som noen overraskelse at du får rollen som en slik gladiator. I Novadrome får du tildelt en Mad Max-inspirert offroad-buggy med påmonterte plasmasverd. Med denne må du kvitte deg med motstanderne på en serie halsbrekkende arenaer fylt til randen med stunts som sløyfer og hopp. Hvis du gjør det godt vil du etter hvert låse opp raskere, mer solide og langt farligere kjøretøy.

Novadrome inneholder over 90 baner og 26 kjøretøy med flere oppgraderinger og "powerups". Spillet kommer med fem ulike sportsgrener: "Beacon Blast", "ManHunt", "Wrecking Ball", "Survivor" og "Human Race". Novadrome er under utvikling for PC, PS2 og Xbox, og GameCube og PSP-versjoner vil følge senere. For mer informasjon om spillet kan du besøke den offisielle hjemmesiden.

Siste fra forsiden