Gale kaniner i Rayman Raving Rabbids

I Rayman Raving Rabbids (som bl.a. blir en lanseringstittel for Wii) må den franske plattformhelten Rayman i aksjon igjen.

Rayman Raving Rabbids skal være det sprøeste Rayman-eventyret til nå, og et lite hint om dette får vi allerede når Ubisoft begynner å fortelle om historien i spillet. Her trues nemlig Rayman sin verden av sinnssyke kaniner som raver rundt og skaper ødeleggelse i de ellers så hyggelige omgivelsene.

Nå må Rayman kjempe mot de gale kaninene, og til å hjelpe seg har han nye egenskaper og muligheten til å temme og ri på magiske dyr (som haier, ørner, neshorn og edderkopper). Kaninene finnes i fire forskjellige typer, alle med sine egne karakteristikker, men med det til felles at de har gått fullstendig fra vettet.

Underveis kan du kle opp Rayman i ulike klesstiler for å infiltrere kaninene (det fortelles ikke hvorfor Rayman med afrosveis ikke vil tiltrekke seg like mye oppmerksomhet som Rayman med vanlig sveis, men det får vi sikkert vite etter hvert). Dessuten loves vi store og frie miljøer i episke og fantasirike landskaper.

Rayman Raving Rabbids skal lanseres til jul, og kommer til dagens og kommende spillkonsoller. Spillet vil også være en lanseringstittel for Wii, og som vanlig er det seriens skaper, Michel Ancel (som også har stått for Beyond Good & Evil og King Kong) som skal sørge for at det fjerde store Rayman-eventyret blir verd å bruke tiden på.

Mer informasjon om Rayman og spillene hans finner du på Rayman Zone.

Siste fra forsiden